Хонда, Акура

1996-2001 Наръчник
1996-2001 Наръчник

Дилърско оборудване на Honda HDS HIM (Honda Chem)

  • Артикул: 9094

акура
диагностично оборудване

Honda HDS Cable руски софтуер

  • Артикул: 9022

хонда
акура

Скенер Nissan 3LINE v.1.4

  • Артикул: 9389

1996-2001 Наръчник Honda
1996-2001 Наръчник

HONDA SRS Resetter на въздушни възглавници/TMS320

  • Справка: 9258

1996-2001 Наръчник

Основната дейност на нашата компания е продажба на диагностично оборудване и ключове за запалване на автомобила.

Относно компютърната диагностика

Диагностичното оборудване или, както често казват, автосканер е незаменим инструмент за ремонт на автомобили. В продажба има многобройни диагностични скенери, диагностични комплекси за автосервиз, оборудване за диагностика на камиони, диагностични комплекси за диагностика на моторни превозни средства, оригинални мултимаркови скенери Launch (Launch), маркови адаптери за диагностика, програмисти за одометър, устройства за предписване на нови ключове, оборудване за чип тунинг, адаптери за OBD2 и др.

Повечето от нашите купувачи са физически лица. Това са хора, които преди всичко искат да спестят пари за скъпа компютърна диагностика в автосервиз, както и тези, които искат сами да разберат структурата на автомобила си. Лесно е да се обясни голямата популярност на диагностичните адаптери - ние се опитваме да предложим на нашите клиенти най-добрите цени и качество на оборудването, както и доставка на стоки възможно най-скоро.

Вторият тип купувачи са хората, купуващи диагностично оборудване за бизнес. Продаваме диагностични системи, базирани на преносим или таблетен компютър, които могат да работят с над 70 марки автомобили. Подходът към всеки клиент е строго индивидуален. Ситуация: Човек реши да отвори диагностичен пост в автомобилния си сервиз, но няма нито опит, нито оборудване, както и желание да похарчи голяма сума, тъй като доходността на идеята за откриване на диагностичен пост не е известна.
Нашата работа е да определим региона на пребиваване на клиента, кои марки автомобили са най-търсени в този регион и други важни въпроси. Разбираме, че сме доволни
на клиента, когато той отново направи поръчка на нашия уебсайт.

Гаранции и промоции

Благодарение на доверени доставчици, качеството на нашите продукти е на високо ниво, процентът на дефектно оборудване е изключително малък. За цялото диагностично оборудване ние предоставяме „нашата“ гаранция от 6 месеца.

Всички клиенти, които правят повторна поръчка в нашия магазин, получават гарантирана 5% отстъпка (при извършване на следваща поръчка посочете номера на предишната поръчка в графата Допълнителна информация)